eng · esp · fra · cat

Personalització

Desenvolupament del producte
A partir d'una idea, un esbós o un “briefing”, realitzem un estudi previ per comprovar la viabilitat tècnica del projecte, determinar els costos i realització dels prototipus.
El nostre estudi disposa dels programes més avançats pel desenvolupament de dissenys en 3D. D'aquesta manera, podem aconseguir una primera imatge del producte en 3D que ens permeti comprovar la seva correspondència amb el concepte inicial i simular la integració del producte amb la resta d'elements del conjunt.

Muntatges
Certes peces requereixen de muntatges els quals realitzem internament. En el cas dels taps han de ser completats amb els dispositius adients que els permetin complir correctament la funció de tancament ja sigui per colls d'ampolla amb rosca o per pressió a les cobre-fèrrules de les bombes. Amb aquesta finalitat utilitzem habitualment interiors de plàstic. Disposem d'una gama estàndard que cobreix la major part dels sistemes de tancaments del mercat encara que també podem desenvolupar motlles específics quan és necessari.

x

Contacta'ns

hello@technotraf.com

Technotraf està situat a Sant Vicenç de Torelló, al nord de Barcelona a la sortida 77 de l’autovia C17.

Els aeroports més propers són:

Barcelona
(100km)
Girona
(77km)
Perpinyà
(176km)