eng · esp · fra · cat

Acabats

Tints i laques:
Es poden aplicar dos tipus de coloracions diferents sobre fusta: el tint i el lacat. Els tints són coloracions transparents i permeten obtenir una gran varietat de tonalitats. En canvi, les laques són totalment opaques i cobreixen completament les vetes de la fusta. Les laques que s'utilitzen per a aquest material —així com les que s'usen per altres materials— estan disponibles en totes les tonalitats de la carta de colors i l'acabat que s'obté és uniforme.

Vernís:
El vernís constitueix una capa transparent que recobreix la peça. Té una funció protectora contra els raigs de la llum, l'aigua i altres productes que hi pugui haver a l'entorn on es trobi la peça. Per altra banda, omple els porus de la fusta limitant així possibles moviments dimensionals provocats per possibles canvis de l'entorn.

Abrillantat:
S'aplica després del vernís i es pot modular en funció de les exigències del producte final. Es pot escollir entre un ampli espectre, des d'un to molt mat a un de ben brillant.

Personalitzacions:
Existeixen diverses formes per decorar la fusta amb motius i logotips.

Tampografia/Serigrafia:
Es tracta d'un procés clàssic d'impressió de marques o de logos per impressió de tintes mitjançant plaques de cautxú o de metall gravades o pantalles (en el cas de la serigrafia).

Marcatge amb làser:
La marca o logo s'obté, en aquest cas, a partir de l'aplicació d'un raig làser sobre la fusta.

Termografia:
La decoració s'obté mitjançant la transferència per calor d'un film metàl·lic a la peça. Els acabats resultants son metàl·lics.

Text complert Text resum
x

Contacta'ns

hello@technotraf.com

Technotraf està situat a Sant Vicenç de Torelló, al nord de Barcelona a la sortida 77 de l’autovia C17.

Els aeroports més propers són:

Barcelona
(100km)
Girona
(77km)
Perpinyà
(176km)