eng · esp · fra · cat
20.08.2015

Edició especial de L’Eau d’Issey pour Homme

Technotraf Wood Packaging, que forma part del departament de producció de Quadpack Group, ha produït una ampolla de fusta de faig per a una nova e dició de L’Eau d’Issey pour Homme d’Issey Miyake, que es ven exclusivament a botigues lliures d’impostos.

Aquesta és la tercera edició de l’ampolla de fusta
que ha fet Technotraf. Cada edició presenta el mateix disseny bàsic, però amb un acabat propi que li imprimeix un aspecte radicalment diferent. La primera es va dissenyar perquè semblés feta de fusta arrossegada pel mar, la segona es va pintar amb un color marró viu i la nova edició té un acabat de faig natural.

Mentre que la primera edició, llançada el 2010, presentava un disseny revolucionari, la seva evolució la situa
a l’avantguarda d’una tendència duradora per a l’embalatge natural. A més, la fusta utilitzada ha obtingut la certificació del PEFC i prové de boscos sostenibles.

Les ampolles de fusta tenen les mateixes dimensions exteriors que les edicions en vidre del perfum i en són un complement. Tanmateix, s’han dissenyat perquè continguin la mateixa quantitat de líquid (100 ml). A partir d’un bloc sòlid de fusta, l’envàs es buida per encaixar-hi un recipient de perfum. A continuació, les fresadores CNC tallen la geometria correcta, i després l’envàs es pinta i s’envernissa. Cada peça és totalment nica, amb les seves característiques singulars, igual que la persona que fa servir la fragància.

x

Contacta'ns

hello@technotraf.com

Technotraf està situat a Sant Vicenç de Torelló, al nord de Barcelona a la sortida 77 de l’autovia C17.

Els aeroports més propers són:

Barcelona
(100km)
Girona
(77km)
Perpinyà
(176km)