eng · esp · fra · cat
15.08.2015

Technotraf reforça el seu compromís amb la sostenibilitat amb la certificació de l’FSC®

Technotraf Wood Packaging, que forma part del departament de producció de Quadpack Group, ha rebut la certificació del Consell d’Administraci Forestal (Forest Stewardship Council®, FSC®). Amb la certificació del PEFC™ que ja tenia, ara es troba en la cadena de vigilància de dos dels principals programes d’administraci forestal del mn.

L’FSC® és una organització independent sense ànim de lucre que estableix unes normes segons les quals els boscos i les empreses reben certificacions. Amb el sistema de l’FSC®, s’han certificat més de 150 milions d’hectàrees de bosc. La certificaci de l’FSC® és una garantia que els productes vénen de boscos administrats amb responsabilitat que aporten beneficis mediambientals, socials i econòmics.

«A Technotraf, treballem sobretot amb fusta de boscos europeus administrats de manera responsable. La certificaci ens permet demostrar el nostre compromís i contribueix a animar els països a gestionar els seus boscos. Al cap i a la fi, la fusta és un material d’embalatge que pot ser un recurs eternament renovable. Organitzacions com l’FSC® estan aconseguint aplanar el camí cap a aquest objectiu», ha declarat el director comercial de Technotraf, Jaume Ordeig.

Technotraf és el primer fabricant d’embalatges de fusta per a productes de bellesa que ha obtingut la certificaci de l’FSC® i se sent orgulls d’encapçalar el camí amb les certificacions de l’FSC® i del PEFC™.

x

Contacta'ns

hello@technotraf.com

Technotraf està situat a Sant Vicenç de Torelló, al nord de Barcelona a la sortida 77 de l’autovia C17.

Els aeroports més propers són:

Barcelona
(100km)
Girona
(77km)
Perpinyà
(176km)